ChristenUnie-leider Arie Slob zaterdag in Leeuwarden

Portret-Arie-Slob-kleindinsdag 05 november 2013 19:11

LEEUWARDEN – ChristenUnie-leider Arie Slob is zaterdagmiddag in Leeuwarden. Tussen 13 en 15 uur is de politiek leider van de christelijke partij op de politieke markt op de Lange Pijp in de Friese hoofdstad. Zijn aanwezigheid is in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 13 november.

Samen met de lokale ChristenUnie-politici gaat Slob de boer op om kiezers te overtuigen voor hun stem aan de lokale partij. Lijsttrekker van de ChristenUnie in Leeuwarden is Frits Rijpma, die in 2012 tot Politicus van het Jaar werd gekozen.

De top-vijf van de kieslijst wordt verder ingevuld door respectievelijk Annemieke Koezema (nu lid steunfractie), Gert Jan Wiersma (eveneens steunfractie), Henk Voerman (voorzitter Provinciale Unie) en Suzanne Scholten (steunfractie). Bij het samenstellen van de lijst is onder meer gekeken naar de nieuwe dorpen, die na de gemeentelijke herindeling bij de gemeente Leeuwarden behoren.

Tijdens de campagne zet de ChristenUnie in op drie herkenbare thema’s: naastenliefde, waarbij wordt omgezien naar elkaar en iedereen meedoet in de samenleving; talenten, waarbij zowel jongeren als ouderen een actieve rol in de samenleving vervullen; en rentmeesterschap, waarbij sociale ontwikkeling en ondernemerschap worden gestimuleerd.

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie-leider Arie Slob zaterdag in Leeuwarden'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.